• Реклама
Реклама

Веригите бензиностанции Shell, OMV и Лукойл

Бизнес каталози за франчайзинг.

Веригите бензиностанции Shell, OMV и Лукойл

Мнениеот sisuk » Вто Яну 19, 2010 12:38 pm

Здравейте!
Някой може ли да ми даде информация за това, дали Shell и Omw действат в България на базата на франчайзинговата система към днешна дата?
Попаднах на данни, но от 2005та година, че само Лукойл предлагат франчайз! А Shell и Omw на теритоията на България са собственост на самите компании, а управителите на самите бнзиностанции действат от име и за сметка на компаниите. Някой може ли да ми каже дали тази информация все още е актуална? Също така има ли други бензиноцтанции в страната и кои са те, които предлагат франчайз?
Sisuk
sisuk

Re: Веригите бензиностанции Shell, OMV и Лукойл

Мнениеот nedka27 » Вто Яну 19, 2010 3:29 pm

Знаеш ли от два месеца се ровя и активно се интересувам от франчайзинг и разбрах едно:обади се директно на фирмата, чийто франчайз искаш да закупиш.Среещнах и аз на няколко места лукойл за предоставяне на франчайз, но не съм сигирна.Видях, че Кълвачегаз дават също.Най-добре влез в сайта на бензиностанцията, която те интересува и намери телефон.
Желая ти успех, че аз се лутам два месеца и не успявам да избера подходящият франчайз.Всички се хвалят и изхвърлят.
nedka27

Мнениеот malcho » Пет Яну 22, 2010 1:56 pm

Аз знам за няколко ОМВ бензиностанции, които са на франчайзинг. Предполагам,че и останалите вериги бензиностанции предлагат франчайзинг. Но както каза nedka27, най добре е да им се обадиш директно на тях и да ги питаш. Големите вериги си имат сайтове и от там можеш да вземеш някакви контакти. Чувал съм обаче, че инвестицията за това е доста голяма. Успех.
malcho

Мнениеот mim4o » Нед Юли 25, 2010 6:29 pm

Здравейте на всички!Незнам за вас,но аз съм разочарована от услугите на OMW и SELL.В 3 поредни бензиностанций служителите не желаят да си вършат работата.Пият кафета и пушат,което е недопустимо в бензиностанция,другото което е-и в 3-те бензиностанций трябваше да се помоля за да дойде някой и да ми сипе газ.Даже един от служителите ми се скара,каза че ще чакам щом искам газ ... Държа да отбележа,че нямаха работа а и чакахме по 15мин на всяка една от бензиностанцийте.Незнам Вие решете какво да си мислите аз мисля,че вече няма да зареждам при тях. :)
mim4o

Назад към Какво мислите за франчайзите в България?