детски рокли

Детски рокли на „Точици“

Детски рокли за всекидневието

Младите девойки обичат да бъдат неповторими , идеално решение на изискванията са ежедневните детски рокли. Подходящ избор е разбира се типа с панделки . Материята е от лен и памук с с най-добро качество, а панделките – аксесоар са сътворени по образец на детска рисунка . Плата пада леко под талията и дава възможност за активни движения. Следващото ни предложение е моделът с Мики Маус и балетна пачка . Щурата апликация създава нестандартен вид , а балетната пачка от леки воали и мек тюл поддържа елемента на шикозност . Роклята може да закупите в червено, жълто и розово. Страхотен за ежедневните нужди и потребности на една малка госпожица могат да бъдат джинсените модели детски рокли с къси ръкави. С бледо кафяв нюанс , нежен плат и дължина падаща до коляното, ще стане любима на всяка малка госпожица . Ушита за волни детски приключения и танци до безкрай. Няма как да не отдадем внимание и на роклята-гащеризон с пола и колан. Заинтригуващ дизайн , включващ шевици по ръба на полата, джобче в фронталната страна и няколко разперили криле пеперуди сложени на колана. Бледорозовият десен създава класа . Без значение с кой от видовете на детски рокли от новата колекцията на фирмата да ощастливите малката си госпожица , няма да бъде грешка.

детски рокли 1 Голямо разнообразие от
детски рокли

Създадени с любов

Купувайки дрехи за облеклото на своя малчоган , родителят му дава индивидуалност . Поради тази причина е добре децата да бъдат непринудени в неспирните веселби и проучвания на света , но разбира се и уникални в своята неповторимост. Новите колекции са сътворени с оглед на последните модни тенденции и обратната връзка с потребителите , разбирайки настоящите необходимости на днешния детски свят. Пролетта ни кара да се насочим към лекота и феерия от цветови гами . Превърнете във вълшебница вашата малка фея с новата серия от детски рокли на бранда.

Изненада на „Точици“

При покупката на всяка рокля от пролетната серия на „Точици“ ще получите , като етикет от вътрешната страна, изненада – лепенка съставяща анимационен пъзел. Рисунката е подбрана характеризирайки визията на роклята и детските вълнения в определената за носене възраст.

Играйте с „Точици“

Когато се отбиете в един от магазините на фирмата в на територията на България и си купите някоя от новите ни детски рокли, детето ви има възможността да участва в игра на флипер , направо в магазина. При отбелязване на определено количество точки, взимате допълнителни интересни подаръци. Както знаете за фирмата детското мнение е ценно . Имате свободата да оставите ваш или детски коментар за вашият избор рокля в страницата на фирмата в социалната мрежа.

детски рокли 2 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли за бебета

Още от дълбока древност и до днес роклята се приема за представа за женственост и шикозност . От най-крехка възраст по този начин успяват да ни научат да усещаме себе си хубавите модели рокли. Роклите за бебета до навършени 2 години, са феерия от красиви цветни тонове с доброкачествени материали , обещаващи детския комфорт . Забележителни са видовете детски рокли с любимци от екрана . Типа рокля с Елза, точно както прототипа си , е най-известна сред детските желания. Разбира се , имаме идея и за симпатизиращите на другата звездна звезда – Ана. Моделът на Ана е от памучен плат и с вълнообразни елементи около шията . За най-голяма изящност , може да бъде съчетано с прасковено болеро . Друга идея за сектора до 2 години са неоновите детски рокли с минзухари голи рамене. Фриволно раздвижени и с закопчаване от фронтална част, този тип са добре вписващи се в дългите летни купони .

Загриженост към качеството

Произведени само и единствено в нашата родина , с най-добрите природни материи и наситени шарки и неповторими детайли, детски рокли на фирмата са като част от приказна действителност . В случай че искате да надградите моделите с още детайли, можете да погледнете предлаганите шапки, очила, чантички и украшения за коса, които са пълен унисон с новата колекция . Бихте могли да погледнете последните пролетни серии от дрехи за момчета .

Други наши продукти:

Бебешки рокли
Блузи за момичета
Детски рокли
Детски клинове
Бебешки клинове
Долнище за бебета
Детски долнища
Детски блузи
Бебешки дрехи
Детски якета
Детски раници
Детски дрехи за момичета
Детски анцузи
Бебешки играчки
Детски пижами
Бебешки бодита
Бебешки комплекти
Детски комплекти
Комплекти за изписване за момче
Комплекти за изписване за момиче

детски рокли 3 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 4 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 5 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 6 Голямо разнообразие от
детски рокли
детски рокли 7 Голямо разнообразие от
детски рокли

Детски рокли на „Точици“
Детски рокли за всекидневието
Създадени с любов
Изненада на „Точици“
Играйте с „Точици“
Детски рокли за бебета
Загриженост към качеството