матраци

 

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяко семейно огнище

матраци Симеонов е една от най-известните и убедили с времето в качеството си марки в сферата на спалните в България. В нейния каталог са добавени най-различни категоризации и видове матраци – от с една страна, с две страни матраци и детски такива до серии матраци „Алое Вера“, „Lux“ и „Ванилия“. матраците от производителя Симеонов осигуряват на всички хора най-качествена услуга, както и максимална степен на удобство и комфорт по време на спане. като добавка, постоянните модернизации на технологиите, с които се произвежда, разнообразието от продукти и идейните подходи дават сигурност, че матраците Симеонов са напълно съобразени със съвременните стандарти и изисквания за за отпочиващо и релаксиращо спане. в редовете, които следват ще разискваме въпроса за най-големите предимства от поръчването на матраци Симеонов за вашата къща.

Едностранни матраци

Едностранните матраци общоприето се използват за кревати, които нямат предназначена за под матрака рамка. При положение че и вашето легло или спалня е съвпада с описанието, то едностранните матраци от , произведени от Симеонов, ще са точно за вас. Въпросните са именно с вградена рамка, поставяща се под матрака и няма да ви отнемат доста дълги часове и активности, за намирането ѝ и монтиране. Рамките, които се слагат под матрака на произведението от нас едностранни матраци са произведени от материал от иглолистни дървета. Тяхно огромно превъзходство е абсолютната истина, че са прости за слагане на механизъм, който повдига, когато става дума за легла и спални с такова действие.

матраци 1 Най-добрите
матраци

Достъпни финансови параметри и запомнящи се намаления

Матраците от произведени от фирма Симеонов съществуват на българския пазар на особено ниски ценови решения за обичайния платежоспособен човек на българския пазар. Предвидили сме и хрумвания за за онези, които държат на комфортното усещане и търсят категорично най-доброто качество за своята спалня. Нашите продукти са с възможност за изплащане , имайки предвид частните желания и възможности на всеки човек. В добавка, периодично на на нашата интернет страница можете да харесате най-качествените матраци от продукцията на Симеонов на промоционални цени. Следете всички подобни намаления и отстъпки на линка „Специални оферти“.

Разнообразна продуктова гама

възможността за избор на продукти от фирма Матраци Симеонов е впечатляващо богата и отговаря на изискванията и исканията на всеобхватна сфера от лица. Веднага, в дългия ни лист могат да се срещнат множество разновидности на матраци – еднолицеви и с две страни/ с две лицеви стани, детски и топ матраци, и дори такива, наричани френски, предназначени за оборудване на хотелски комплекси. Освен това, са групирани няколко сетове матраци спрямо приложените/ нужните за изработването им компоненти и техники. Измежду най-ярките сетове са „Алое Вера“, „Бамбук“, „Lux“, „Ladybird“ и т.н. В следващия абзац от информацията ще разгледаме в детайли всички предлагани матраци от марката Симеонов и техните първостепенни характерности.

матраци 2 Най-добрите
матраци

Двустранни матраци

Двустранните матраци пък пасват за всякакви други кревати. Ако можем да се изразим другояче, нашите продукти са съвременни кревати, които имат вградена подматрачна рамка. Мнозинството от неедностранните матраци от марката Симеонов позволяват на потребителя и допълнително предимство, което подобрява степента на удобство и комфорт в състояние на сън. А по-конкретно две страни за сън – подходяща за студените месеци и подходяща за топлите месеци, които могат да бъдат редувани в зависимост от годишния сезон или пък индивидуалните потребности и претенции на съответния клиент.

Още видове

Серията с наименование „Алое Вера“ е развита с концепция за релаксацията на тялото на купувача в състояние на сън. Матраците от тази категория включват плат с екстракт от Алое Вера. Тази тъкан изпълнява функция за повишаване степента еластичност когато човешкото тяло се докосне. Матраците Симеонов, които са част от серията „Алое Вера“, безсъмнено ще са ви от помощ да освободите натрупаните през деня проблеми и раздразнителност, и да се отдадете на пълноценно спане.

При серията, която сме кръстили „Бамбук“ нишките от бамбук са етествен източник, който се превъплъщава в природна защита лошите миризми и непрепоръчителните за никого акари. Матраците Симеонов от серията „Бамбук“ се справят с възможността от развитие на зараждане на акара и засилване на различни алергии. Също така, заради тяхната проветрива структура ще се избегне и складирането на влага. Ето така ще си дадете пригодна, релаксираща и уютна зона за висококачествен сън и почивка.

Кръстената от нас серия „Ванилия“ осигурява на всички удобни и комфортни матраци със специален плат, който увеличава степените/ който повдига нивата на мекота и нежност при допир с човешкото тяло. Здравата им/ Висококачествената им/ Издържливата им направа предоставя тяхната издържливост, а бялото ще се съчетае перфектно в интериорното решение на спалнята ви.

Подобно на предишната серия, и в серията, наречена „Какао“ се съдържат сигурни и надеждни за най-дълъг времеви период спални продукти, предлагащи колкото се може по-високо ниво на усещане за удобство докато спим. Цветният ключ матраците , разбира се, е бял в серия „Какао , но има изящни кафеви шарки, правещи повърхността му по-пъстра и привличаща погледите.

Разделът „Climattress” е от най-свежите селекции матраци в нашето портфолио. Спалните продукти, в нея, са устроени чрезса с пяна, която помни извивките на тялото, специално снабдена с Cool gel капсули, които служат за охлаждане на човешкото тяло ако има повод за това. Матраците от от колекцията „Climattress” са идеални за летния сезон, когато високите температури неизбежно са източник на разстройство на съня на човека. Да не забравяме и друго, тяхната отворена система осигурява постоянно движение на въздуха, а това е важно за всеки, който иска да се разхлажда. С матраците от серията “Climattress” усетите, че сте край морския бряг и се възхищавате на успокояващия летен вятър.

Раздел „Lux” притежава/ обхваща и еднолицеви и с две лица матраци. Две са различията в приложените техники за създаването на тези матраци – използване само на дунапрен и комбинация от пяна със специална мемори субстанция и дунапрен. Матраците от колекцията „Lux” не са толкова меки дават издържлива база по време на спане. Групирането на дунапрен и пяна, която запомня извивките на тялото носи комфорт в комбинация с издържлива база. Затова и матраците с такова комбиниране от материали са един от най-честите избори за всички, оплакващи се от болки в гърба.

Завършваме със – серия „Ladybird”. От този раздел могат да се възползват хора които имат проблеми с гърба. Тя съдържа както еднолицеви, така и двустранни матраци. Специфичната особеност на този тип матраци всъщност е, че имат основен слой с изключителна здравина. Върху този слой е поставен слой високоеластичен профилиран Vitafoam пенополиеретанвисокоеластичен Vitafoam материалполиеретанслой от изключително специален материал който прави масаж на човешкото тяло. Сдобивайки се с матрак от раздела, на който дадохме името „Ladybird”, вие си гарантирате забравяне на досадните болки и симптоми, които причиняват нарушения във вашия сън, и и започване на процес на истинска почивка в състояние на сън.

матраци 3 Най-добрите
матраци

Топ матраци

Покриващият матрак пасва идеално, когато имате нужда да се справите с прекално твърд матрак или вече не чак толкова удобно легло. Слава богу, това не е единственото му положително качество. Покриващия матрак позволява и да се ползва за различни гостувания, за екскурзии в планини и на морето. Моделите от тази категория са изцяло съобразени с всяка ваша нужда ще ви дарят с неподражаемо удобство когато искате да поспите.

матраци 4 Най-добрите
матраци

Със състав от дунапрен матраци

Производителят Симеонов , естествено, има най-различни най-различни видове от дунапрен и Vitafoam матраци. В какво се изразяват техните предимства и преимущества за потребителя? Като за начало Vitafoam пенополиуретан е елемент, който потъва от килограмите на човека, но след време възстановява в първото си състояние. Този елемент е проводник на неповторимо удобство и комфорт на всеки по време на сън. В допълнение, направените от дунапрен матраци дават и още свойства, които почти сигурно не са популярни за повечето от потребителите. Дунапрененият мек матрак предоставя качествени анатомични свойства, а по-твърдият такъв – засилени ортопедични свойства. Направените от дунапрен матраци , изработени от фирма Симеонов, са сътворени от материали с най-високо качество, заради което съумяват да останат на своето начално разположение и предимства за доста дълъг период от време.

матраци 5 Най-добрите
матраци

Нетипични калибри

Едно от неопровержимите достойнства на матраците от марката Симеонов е това, че се произвеждат и в разнообразни калибри при съществуване на молба или поръчка от конкретен клиент. Това е начинът да се удовлетворяват личните претенции за ширина, височина и други параметри на матрака. Такова мислене е страшно значимо за извличане на максимални плюсове от самия потребител за улеснение, комфорт и сън с максимална пълноценност.

матраци 6 Най-добрите
матраци

Мемори матраци

Става дума за различни матраци от компанията Симеонов, за изработването на които е приложена мемори пяна. Пяната, която помни е продукт на иновативен технологичен процес, който засилва усещането за ултимативно спокойствие и гаранцияра за тотална почивка по време на сън. Тя намира приложение в производството както на еднолицеви, така и на двустранни матраци. И не само това, спалните продукти, произведен от пяна, която помни извивките на тялото, са перфектни за потребители с проблеми в областта на гръбначния стълб/ в задната част на тялото. Мемори пяната подпомага за това гръбначният стълб да бъде поставен в правилното състояние, а и да се даде еднакво почиване за всяка зона на тялото. Допълваме, че, пяната с памет реагира на температурни разлики и добре калибрира температурата на тялото докато спим.

матраци 7 Най-добрите
матраци

Детски матраци

Ние от фирма Матраци Симеонов акцентираме и на точните изисквания на най-малките. Сред тях фигурират модели матраци, които са предвидени за употреба при деца. Предназначените за деца и бебета матраци Симеонов доставят силна и еластична основа, допринасяща за точното развиване на цялостната детска опорно-двигателна система. Също така, доставят на малките съкровища максимум качество на практичност с оглед здрав, удобен и висококачествен сън.

Хотелски матраци

Марка Матраци Симеонов прави и и отговарящи на хотелските нужди, които са удобни основно за използване в хотели. Същите са безспорно подхождащо решение за оборуване в най-разнообразни хотели, почивни станции. Тяхната основа е сътворена от дървен иглолистен материал, даващ на спалния продукт колкото се може повече здравина. Върху тази основа е допустимо да бъде монтиран както матрак с едно лице, така и матрак с две страни.

Добавки за матраци

И не на последно място, сред артикулите на фирма Матраци Симеонов ще видите най-разнообразни добавки за вашия матрак. От основи и протектори за матраци до възглавници, които засилват усещането за уникална почивка по време на сън. Продуктовата ни гама ще ви даде вашата пълноценна и зареждаща почивка.

Изберете някой от матраците от марката Симеонов и се запознайте с най-добрата почивка по време на сън.

Матраци Симеонов са най-доброто решение за всяко семейно огнище
Едностранни матраци
Достъпни финансови параметри и запомнящи се намаления
Разнообразна продуктова гама
Двустранни матраци
Още видове
Топ матраци
Със състав от дунапрен матраци
Нетипични калибри
Мемори матраци
Детски матраци
Хотелски матраци
Добавки за матраци